• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Kidsproofplus.nl blogAlle blogs

Doe mee aan de Toyota Onbeperkte Sportdag

28 augustus
Toyota vindt dat ieder kind moet kunnen sporten. Daarom organiseren zij op zondag 6 oktober de gratis Onbeperkte Sportdag voor kinderen met een beperking. Zijn jullie erbij?
Toyota Onbeperkte Sportdag
Toyota vindt dat ieder kind moet kunnen sporten. Daarom organiseren zij op zondag 6 oktober de Onbeperkte Sportdag voor kinderen met een beperking. Het wordt een prachtige dag waarop kinderen met een beperking samen met hun vriendjes, broertjes, zusjes en familie verschillende sporten kunnen proberen.

Meld je gezin gratis aan! 

Ontdek leuke sporten

Op deze mooie dag zijn er ruim 20 sporten uit te proberen; allemaal speciaal afgestemd op kinderen met een beperking. Probeer bijvoorbeeld judo, fitness en verschillende atletiek onderdelen. Kom fietsen met een handbike, doe (blinden)voetbal, (zit)volleybal of diverse rolstoelsporten!

Toegankelijkheid

De Onbeperkte Sportdag vindt plaats bij het Friendship Sports Centre in Amsterdam. Deze locatie heeft speciale toegangswegen en ingangen, er zijn rustruimtes en de sanitaire voorzieningen en kleedruimtes zijn volledig aangepast voor rolstoelgebruikers. Er is begeleiding en een medisch team aanwezig.

Toyota ambassadeurs

Kinderen van 6 tot 21 jaar kunnen deelnemen aan sportieve activiteiten en meedoen met clinics van olympische en paralympische Toyota ambassadeurs. Paralympisch kampioenen Fleur de Jong, Jetze Plat en Esther Vergeer bewijzen met hun verhalen dat alles mogelijk is wanneer je niet opgeeft!

De Onbeperkte Sportdag wordt een onvergetelijke dag voor gezinnen met een kind met een beperking. Gratis en geheel verzorgd en op de behoefte van kinderen met een beperking afgestemd.

Doen jullie mee?

Schrijf je gezin op tijd - vóór 20 september- in! 

.
Naar de website