• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Kidsproofplus.nl blogAlle blogs

De allerleukste zomertips!

26 juli
Genieten jullie al van de zomervakantie? Gelukkig zijn er nog genoeg weken om super toffe en toegankelijke uitjes te beleven. Wij verzamelden hieronder onze favoriete tips voor de zomer!

Met de kids naar het museum


Leerzaam uitje

In het Verzetsmuseum Junior maak je kennis met een aangrijpende periode: de Tweede Wereldoorlog. Dankzij gidslijnen en audio- en videotours is het toegankelijk voor slechtziende en slechthorende kinderen!
Ontdek de geschiedenis »



Lief klein konijntje...

Het nijntje museum is speciaal ontwikkeld voor peuters en kleuters, afgestemd op hun belevingswereld. Het museum is rolstoelvriendelijk & toegankelijk voor kids met visuele en/of auditieve beperking!
Op ontdekkingstocht »



Voor in je agenda

Open(meespeel)dag

Op deze open middag kun je kennismaken met de scouts en welpen van Scouting Wepadojeb in Utrecht. Speciaal voor kinderen met een beperking. Neem deel aan de activiteiten & spreek de leiding!
Wanneer is dit uitje? »



Zomerse inspiratie

Zin om op pad te gaan deze zomervakantie? We hebben een hoop toffe, toegankelijke zomeradresjes en uitjes voor je verzameld op onze Themapagina Dagje weg! Zo kun je onbezorgd genieten van leuke uitjes.
Musea, natuur & meer! »



Ontdek nóg meer

Magische vakantie

Tot en met 1 september is Paleis Het Loo een écht zomerpaleis. In de zomer is de paleistuin één grote speeltuin en zijn er extra veel activiteiten. Ook de gebarentolk is aanwezig bij diverse voorstellingen!
Dit is het programma »



Zuiderzeemuseum

Het Zuiderzeemuseum is niet alleen ontzettend leuk voor de hele familie, maar ook heel leerzaam!
Doe in dit leuke buitenmuseum waterproefjes, stap onder de Waterpoort en leer over water.
Toegankelijk museum »



Volop inspiratie

Nog meer leuke uitjes!

Kun je maar geen genoeg krijgen van al die toffe uitjes? Bekijk dan ons Overzicht met Events voor nog meer leuke en toegankelijke tips deze vakantie! Bekijk te gekke voorstellingen, workshops, zomerse tips & veel meer!
Onze tips van de maand »



Onbezorgd op vakantie

Op vakantie met kinderen met een beperking? Ontdek onze vakantie-tips zoals rolstoeltoegankelijke woningen en aangepaste vakantiehuizen. Zo kunnen jullie meer van Nederland ontdekken!
Fijne vakantieadressen »



Fijne zomervakantie!